34 канал (Дніпро)

Источник 1
При нажатии откроется страница сайта 34.ua
с трансляцией канала 34





Смотреть 34 канал прямой эфир.
Смотреть ТВ онлайн 34 канал
7
  • Категория:
  • П'ятеро людей під час першого ефіру і дві години мовлення на тиждень - так починалася історія 34 каналу в жовтні 1991 році. Єдиною програмою були новини. Тоді вони називалися "Бліц-факт".

    Зараз 34 канал мовить цілодобово. Крім інформаційної програми, яка тепер називається "Деталі" і виходить дев'ять разів в день, в портфелі каналу більше десятка власних проектів - від соціальних до екстрим-шоу. Робить їх майже 200 чоловік.

    На сьогоднішній день 34 канал - найпопулярніший ТВ-мовник Дніпропетровської області, який за рейтингами випереджає навіть деякі національні канали. Про це говорять цифри в дослідженнях телевізійної аудиторії, які належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК) (оператор панелі - Nielsen; моніторинг - Комунікаційний альянс; дані надані телеканалом 34 за показниками shr%).

    Канал покриває всю територію Дніпропетровщини. 34-ку можна дивитися в цифровому мовленні, в мережах кабельних операторів, через супутник та IPTV. Ми прагнемо бути завжди поруч з нашим глядачем, тому 34 канал можна дивитися не тільки на екрані, а й онлайн на сайті 34.ua.

    Вся Дніпропетровська область знає багатогодинні прямі ефіри 34 каналу. Наприклад, на День міста в Дніпрі в 2018 році, починаючи 25-й ювілейний сезон, команда 34-ки провела в прямому ефірі 14 годин. У режимі "лайф" не можна утнути щось з кадру, збрехати або якось спотворити факти. Ця довіра, а довіру глядача - головний пріоритет 34 каналу.
Просмотров: 5 170 раз(а)
34 канал
Предыдущий канал Следующий канал

Регіональне телебачення Дніпро. Кривий Ріг. Кам'янське. Нікополь. Павлоград. Новомосковськ. Марганець. Жовті Води. Орджонікідзе. Синельникове. Першотравенськ. Тернівка. Вільногірськ. Підгородне. П'ятихатки. Верхньодніпровськ.
Комментировать
Оставьте свой отзыв о телеканале!
Прокомментировать
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.3 бесплатно