EuroNews Ukraine

Источник 1
При нажатии откроется страница сайта ua.euronews.com
с трансляцией канала EuroNews Ukraine





Смотреть EuroNews Ukraine прямой эфир.
Смотреть ТВ онлайн EuroNews Ukraine
2
  • Категория:
  • EuroNews Ukraine - це провідний новинний канал у Європі - дасть вам можливість сформувати власну думку. Euronews Ukraine неухильно керується принципом неупередженості, пропонуючи глядачам все розмаїття точок зору. Наш девіз для глядачів і читачів каналу: «Тут вітаються ВСІ точки зору і ВСІ голоси!» (All Views, All Voices, All Welcome).

    Euronews Ukraine (ЄвроНовини Україна) - широко відомий бренд і заслуговує на довіру, що відображає європейський погляд у всьому мультикультурному різноманітності. Охоплення каналу - близько 400 млн домогосподарств в 160 країнах. Аудиторія цього телеканалу в Європі більше, ніж у будь-якого з конкурентів.

    З початку свого мовлення в 1993 році з французького Ліона Euronews став першим в світі "глобально-локальних" (glocal) новинним брендом. Іншими словами, це перша глобальна ЗМІ, яке адаптується до запитів на інформацію від своєї численної місцевої аудиторії.

    У 2017 році телеканал змінив модель, яка лежала в основі його мовлення з моменту створення: тепер ми пропонуємо 12 різних мовних версій на кроссплатформенной основі. Окремі мовні канали дозволяють йому надавати контент, адаптований для кожної аудиторії в країнах мовлення.

    12 мовних версій Euronews, в яких працюють 600 журналістів із понад 30 країн, цілодобово висвітлює світові новини на арабській, англійській, угорській, французькою, німецькою, грецькою, італійською, перською, португальською, російською, іспанською та турецькою мовами.

    У червні 2017 року компанії NBC News і Euronews оголосили про партнерство. NBC News придбала 25% акцій компанії, і в результаті свіжих фінансових впливів канал значно розширив масштаб новинного мовлення і лінійку програм.

    Об'єднання двох великих брендів дозволило Euronews отримати доступ до досвіду NBC з висвітлення новин, поліпшити цифровий контент і вдосконалити програмування каналу. Зі свого боку, Euronews надає новинний контент і всою європейську мережу для використання в програмах і на платформах NBC News і MSNBC.

    Завдяки новим ключовим ток-шоу на декількох мовах (в т.ч. 17-годинному щоденного прямого ефіру по-англійськи), новинному відділу «КУБ» (The Cube) по соціальним мережам, мережі кореспондентів по всій Європі, що використовують фірмову технологію мобільного журналістики , Euronews ще більше зміцнив свої позиції в відображенні європейського погляду на світові новини.
Просмотров: 4 072 раз(а)
EuroNews Ukraine
Предыдущий канал

Комментировать
Оставьте свой отзыв о телеканале!
Прокомментировать
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.3 бесплатно