Niki Kids

Смотреть Niki Kids прямой эфир.
Смотреть ТВ онлайн Niki Kids
17
  • Категория:
  • 15 листопада 2017 року відбувся запуск анімаційного телеканалу NIKI kids, який почав супутникове мовлення 15 жовтня. Контент каналу транслюється виключно в українському дубляжі. Сьогодні сигнал мовників доступний у відкритому вигляді на супутнику Amos7 в пакеті «Укркосмоса». Також попередня версія каналу є в основних ОТТ-сервісах - наприклад, на нашому сайті tv.nalench.com.

    «Цільова аудиторія каналу NIKI kids - « 5+ », - розповів власник Рудольф Кірнос. - Наша перевага - приголомшливо яскрава реальна full HD картинка і дві мови мовлення: українська та англійська. Згодом наші глядачі зможуть перемикати звукову доріжку (в кабельних мережах, де є така можливість). Весь контент ретельно адаптується, ми використовуємо багатоголосий професійний український дубляж, адаптуються навіть титри. Канал уже в ефірі й на нашому сайті.

    Телеканал Нікі Кідс працює за змішаною моделью - мовники готуються розвивати платну дистрибуцію виключно в HD-якості, але не відкидають можливість заробляти і по рекламній моделі.

    На телеканал закуплено 400 годин анімації з усього світу: зокрема, серед закупленого контенту є австралійський мультсеріал «Нові пригоди Фігаро Фо» виробництва ABC. Також за каналом закріплений ексклюзив на контент французької компанії Studio Hari: зокрема, на мультсеріал «Гріззі і леменгі», який раніше транслював Cartoon Network. Будь-який інший мовник тепер не може транслювати його на нашій території.
Просмотров: 17 488 раз(а)
Niki Kids


Комментировать
Оставьте свой отзыв о телеканале!
Прокомментировать
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.3 бесплатно