Настоящее Время

Смотреть Настоящее Время прямой эфир.
Смотреть ТВ онлайн Настоящее Время
5
  • Категория:
  • Телеканал "Настоящее Время" транслюється 24/7 на російській мові теле та інтернет мовлення, яке орієнтується в основному на російськомовну аудиторію України, Росії, країн Центральної і Східної Європи, та всього світу. Телерограми які транслюються на телеканалі «Настоящее Время» створюються разом із журналістами та ведучими радіостанцій Радіо Свобода, Радіо Вільна Європа та Голос Америки.

    Ініціатива зі створення цілодобового каналу з'явилася після запуску програми новин «Настоящее Время» в 2014 році, яка сьогодні транслюється більш ніж 30 різними засобами масової інформації по всьому світу і набрала більше 100 мільйонів переглядів.

    Місія Основне тематичне спрямування телеканалу «Настоящее Время» - це новини. Перелік новинних програм включає: Теперішній час Європа, Теперішній час Америка, Теперішній час Центральна Азія, а також погодинні випуски останніх новин, програму Час Тимура Олевського та нічні випуски з аналізом новин за день.

    Крім того, телеканал «Настоящее Время» пропонує широкий спектр спеціальних тематичних програм і документальних фільмів про Україну, Росію, країнах Балтії та ін. Телевізійні програми органічно доповнюються цифровим вмістом, яке дозволяє залучити інтерес глобальної аудиторії за допомогою використання соціальних мереж та інших інструментів / платформ.

    Програми телеканалу «Настоящее Время» - це реальність, об'єктивність і актуальність. Сьогодення – це міжнародний медіапроект про теми та події, що хвилюють людей. Канал надає об'єктивну, точну та неупереджену інформацію, що базується на фактах.
Просмотров: 9 195 раз(а)
Настоящее Время
Предыдущий канал Следующий канал

Комментировать
Оставьте свой отзыв о телеканале!
Прокомментировать
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ylakok
Гости
26 декабря 2023 10:28
0
Один из самых популярных персонажей в мире комиксов - Джокер. Его яркая внешность и безумный характер привлекают внимание многих людей. Если вы являетесь его поклонником или просто хотите добавить немного безумия в свою жизнь, то вам точно понравятся фоны Джокера. Они создадут неповторимую атмосферу и подарят вам массу позитивных эмоций. На сайте вы сможете найти набор из 47 потрясающих фонов с изображением Джокера. Загрузите их на свой компьютер или мобильное устройство и наслаждайтесь уникальным дизайном. Обратите внимание, что использование фонов может привести к возникновению аддиктивных реакций у некоторых пользователей. Поэтому будьте осторожны и наслаждайтесь фонами на меру своих возможностей.

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.3 бесплатно