Площа Перемоги (Сєверодонецьк)

Смотреть Площа Перемоги прямой эфир.
Смотреть ТВ онлайн Площа Перемоги
1
  • Категория:
  • Онлайн веб камера Площа Перемоги місто Сєверодонецьк Україна дивитись безкоштовно


    Площа Перемоги у Сєвєродонецьку – одне з місць, куди люди люблять приходити, щоб провести вільний час, покататися на велосипедах чи роликах, куди стікаються організовані групи для проведення мітингів та демонстрацій. Крім того, завдяки великій вільній території тут проводять і заходи міського рівня. На площі стоїть величезна ялинка, яка в зимовий час прикрашена іграшками і гірляндами, що приносять задоволення дітлахам і навіть дорослим. Веб-камера, встановлена ​​навпроти площі, охоплює її практично повністю, вид на площу Перемоги відкривається з боку під'їзної дороги. Уся територія захищена клумбами, щоб автомобілі не могли під'їхати до її центру. У кадр потрапляють і найближчі багатоповерхівки, це один із спальних районів міста.
    Веб-камера працює в режимі реального часу, вона оснащена звуковим супроводом, тому ви не лише бачите, а й чуєте, що відбувається. У нічний час доби зйомка не припиняється, але якість зображення не дозволяє розглянути силуети людей на території об'єкта. На площі вільно вміщується до кількох сотень людей, це ідеальне місце для свят. Якщо у вас немає можливості сходити на один з таких, але ви хочете бути в курсі подій, вмикайте відео та насолоджуйтесь побаченим.
    Майдан Перемоги — найбільший майдан Сєвєродонецька. Розташований на перетині Центрального і Гвардійського проспектів. Сєвєродонецьк — місто на сході України, адміністративний центр Луганської області та Сєвєродонецького району. Одне з найважливіших промислових міст Донбасу, центр хімічної промисловості України.
Просмотров: 1 496 раз(а)
Площа Перемоги
Предыдущий канал Следующий канал

Комментировать
Оставьте свой отзыв о телеканале!
Прокомментировать
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.3 бесплатно