Телевсесвіт

Источник 1 Источник 2
При нажатии откроется страница сайта televsesvit.ua
с трансляцией канала Телевсесвіт





Смотреть Телевсесвіт прямой эфир.
Смотреть ТВ онлайн Телевсесвіт
3
  • Категория:
  • Телеканал «Телевсесвіт» - це Український загальнонаціональний, розважально-просвітницький телеканал для всіх верств населення.

    Телевсесвіт - це канал, який відкриває світ України і Україну світові. Телеканал буде надавати мандрівникам орієнтир по зручним і цікавим маршрутам, затишним готелям, специфіки перебування в різних країнах.

    «Телевсесвіт» відкриває всьому світу найбільш віддалені і потаємні куточки України.

    Блок пізнавальних програм не залишить байдужими як дітей так і дорослих, а інформаційні програми дозволять завжди бути в курсі найбільш актуальних проблем суспільства. Телеканал «Телевсесвіт» - це загальнонаціональний, розважально-просвітницький телеканал для всіх верств населенія. Телеканал «Телевсесвіт» відкриває світ Україні та Україну світові. Канал надає мандрівникам орієнтир по зручних і цікавих маршрутах, затишних готелях і специфіку перебування в різних странах.Блок пізнавальних програм не залишить байдужим як дітей так і дорослих, а інформаційні програми дозволять завжди бути в курсі найбільш актуальних проблем общества. Телеканал «Телевсесвіт» доступний для перегляду на всіх пристроях.

    Cайт канала "Телевсесвіт" - www.televsesvit.ua
Просмотров: 6 465 раз(а)
Телевсесвіт
Предыдущий канал

Комментировать
Оставьте свой отзыв о телеканале!
Прокомментировать
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.3 бесплатно