ID Fashion

Смотреть ID Fashion прямой эфир.
Смотреть ТВ онлайн ID Fashion
2
  • Категория:
  • ІДЕЯ: Це унікальний всесвітній телеканал про останні тенденції в світі моди і краси. тільки у нас в режимі non-stop — освітлення престижних показів, богемних вечірок, ексклюзивні інтерв’ю з творцями моди, закулісне життя, секрети успіху світових брендів. СЛОГАН: Пропуск в світ моди і справжні емоції!

    ФІЛОСОФІЯ
    Повідомляє вам про яскравих і важливих моментах у сучасному житті. інформація подається через призму моди, так як саме про н, а являетс я універсальною мовою, яка зрозуміла у всіх куточках світу. мода об'єднує і збагачує!

    УНІКАЛЬНІСТЬ
    Цей телеканал має штаб-квартири в різних регіонах світу, кожен з яких приносить свій унікальний контент в мережу глобального мовлення

    ID FASHION — Телеканал, який відрізняється чітким зображенням, модним музичним оформленням, впізнаваною графікою, цікавим і незвичним контентом, сміливими ідеями, оригінальним і рішеннями і нестандартним підходом до подачі інформації.
    Приєднавшись до сім'ї id fashion, ви опинитеся в першому ряду світових показів і шоу, побачите бекстейдж знаменитих кутюр'є, відвідайте майстер-класи модних байеров, насолодитеся яскравими фоторепортажами.
    Також ви поринете в світ сучасного мистецтва і промислового дизайну, дізнаєтеся про тенденції у високій кухні і підете в незабутні подорожі!  ID FASHION дивляться чоловіки і жінки різного віку, які стежать за собою, обожнюють стиль і комфорт, вишуканість і свободу. Золота молодь, яка вважає за краще бути завжди в тренді і прагне до винятковості — це теж наша аудиторія.

    ID FASHION TV цілодобово віщає в кабельних мережах, iptv, ott і інтернеті в 80 країнах на всіх континентах в форматі full hd. Наш контент транслюють ресторани, кафе, готелі і моли.

    Канал ID FASHION співпрацює з хед-офісами світових брендів і дизайнерів, з міжнародними тижнями моди — від Нью-Йорка до Парижа, від Токіо до Мадрида. Ми транслюємо оригінальний контент більш ніж 150 світових брендів.

    МІСІЯ: Показати світові якісний фешн і івент контент.
Просмотров: 4 309 раз(а)
ID Fashion
Предыдущий канал

Комментировать
Оставьте свой отзыв о телеканале!
Прокомментировать
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.3 бесплатно